Skip to main content

Hamilton High School

Main Menu Toggle
LCAP Make an Impact!

Bell Schedules

Awards Assembly & Pep Rally Schedule Thursday, September 27, 2018
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:10 AM 8:56 AM 46 min
Period 2 9:04 AM 9:55 AM 51 min
Period 3 10:03 AM 10:49 AM 46 min
Period 4 10:57 AM 11:43 AM 46 min
LUNCH 11:43 AM 12:18 PM 35 min
Period 5 12:26 PM 1:12 PM 46 min
Period 6 1:20 PM 2:06 PM 46 min
ASSEMBLY 2:11 PM 3:11 PM 60 min
Regular Day Schedule Monday, Tuesday, Thursday, Friday
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:10 AM 9:07 AM 57 min
2nd Period 9:15 AM 10:16 AM 61 min
3rd Period 10:24 AM 11:21 AM 57 min
4th Period 11:29 AM 12:26 PM 57 min
LUNCH 12:26 PM 1:01 PM 35 min
5th Period 1:09 PM 2:06 PM 57 min
6th Period 2:14 PM 3:11 PM 57 min
Late Start Schedule Wednesday
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 9:30 AM 10:14 AM 44 min
2nd Period 10:22 AM 11:08 AM 46 min
3rd Period 11:16 AM 12:00 PM 44 min
LUNCH 12:00 PM 12:35 PM 35 min
4th Period 12:43 PM 1:27 PM 44 min
5th Period 1:35 PM 2:19 PM 44 min
6th Period 2:27 PM 3:11 PM 44 min